• Haberler
  • Bitlis
  • Hizan İlçe Müftülüğünden Dekan Aydın'a Tebrik Ziyareti

Hizan İlçe Müftülüğünden Dekan Aydın'a Tebrik Ziyareti

Bitlis Eren Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahirhan Aydın'a, Hizan İlçe Müftülüğü heyeti tarafından tebrik ziyareti gerçekleştirildi.

Bitlis Eren Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Tahirhan Aydın’a yönelik tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Hizan İlçe Müftülüğü heyeti, Dekan Prof. Dr. Tahirhan Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Hizan İlçe Müftüsü Nihat Şahin başkanlığındaki ziyarete; Müftülük Şube Müdürü Eyüp Karaca, İlçe Vaizi Faruk Sasonlu ile Müftülük personelleri İmam-Hatip Ahmet Durmaz ve İlyas Ekinci katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İlçe Müftüsü Şahin, Prof. Dr. Tahirhan Aydın’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Hizan İlçe Müftülüğünden Dekan Aydın'a Tebrik Ziyareti
Ziyarette ayrıca İlahiyat Fakültesi ile Hizan İlçe Müftülüğü arasında gerçekleştirilebilecek ortak kültürel ve manevi faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Karşılıklı iş birliğinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı görüşme, olumlu temennilerle sona erdi.
Dekan Prof. Dr. Tahirhan Aydın ise nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla Hizan İlçe Müftüsü Nihat Şahin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme