Hamur’da İsmet Aslan sahaya indi

Hamur’da İsmet Aslan sahaya indi
Ağrı’nın Hamur İlçe eski Belediye Başkanı İsmet Aslan, ilçede belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu tamamlayarak çalışmalarına başladı.

Ağrı’nın Hamur İlçe eski Belediye Başkanı İsmet Aslan, ilçede belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu tamamlayarak çalışmalarına başladı. 

2004-2014 yılları arasında Hamur’da başarılı bir yönetim sergileyen İsmet Aslan, yeni projeleri ile halkın karşısına çıktı. Son seçimleri az bir farkla kaybeden Aslan’ın bu defa seçimleri kazanacağına olan inancı tam. Vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine yeniden İlçe Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu yaptığını ifade eden İsmet Aslan, bu konuda ekibi ve projelerinin hazır olduğunu ifade etti. Belediye Başkanlığı tecrübesini bu dönem ilçe halkına daha fazla hissettirmeye çalışacağını dile getiren Başkan Aslan “Halkımızdan ve akrabalarımızdan gelen yoğun talep sonrası yeniden ilçeme hizmet etme noktasında karar aldım. Partimize giderek gerekli işlemleri tamamladık. Artık partimizin vereceği kararı bekliyoruz” dedi. 

“Hamur’la Ağrı arasında ki köprüyü güçlendireceğiz”

Ağrı merkeze en yakın ilçe olan Hamur’un ilçe nüfusunun diğer ilçelere göre daha az olması sebebi ile daha az hizmet aldığını vurgulayan İsmet Aslan, ilçeye daha fazla hizmet gelmesi noktasında çalışacaklarını vurguladı. 

Hamur’da sorun ve sıkıntıların belli olduğunu bunlarla ilgili çözüm yollarının ve yeni projelerinin olduğuna dikkat çeken Başkan Aslan “İlçemize daha fazla hizmet etmek ve dindiğimiz tecrübeleri aktarmak için yeniden besmele çekerek yola çıkıyoruz. Hamurlu vatandaşlarımızdan destek ve dualarını bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

İSMET ASLAN KİMDİR?

1959 tarihinde Ağrı ili Hamur ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu Hamur ilçesinde, Liseyi Muş İmam Hatip Lisesi’nde 1977-1978 Eğitim-Öğretim yılında tamamladı.1978 yılında İmam Hatip olarak Diyanet İşleri Başkanlığında göreve başladı.

1994 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Ön Lisans programından mezun oldu.

2003 yılında İzmir ili Tire ilçesi Müftülüğünde personel şefi olarak görev yaparken 2004 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Hamur İlçesi Belediye Başkanlığı adaylığı ve akabinde belediye başkanı seçildi.

2004-2014 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Hamur Belediye Başkanlığı görevlerinde bulundu.

2014 Ağrı Belediye Başkanlığı aday adaylığı,2015 Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı İl Başkan adaylığı, 2015-2017 Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı il teşkilatı Yerel Yönetimler başkanlığı görevinde bulundu. 

Evli ve 5 çocuk babası olan İsmet Aslan, orta derecede Arapça ve İngilizce bilmekte.

img-20231120-wa0037.jpgimg-20231120-wa0036.jpgimg-20231120-wa0035.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum