Hakan Ural Askerlik Yaptı Mı? Hakan Ural Askerliğini Nerede Yaptı? Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural Askerlik Bombası Sosyal Medya

Hakan Ural Askerlik Yaptı Mı? Hakan Ural Askerliğini Nerede Yaptı? Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural Askerlik Bombası Sosyal Medya
Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural Askerlik Bombası Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! Hakan Ural Askerlik Yaptı Mı? Hakan Ural Askerliğini Nerede Yaptı?

Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural'ın askerlik geçmişi sosyal medyayı hareketlendirdi. Son günlerde İran ve İsrail arasındaki gerilim hakkındaki yorumlarıyla dikkat çeken Ural'ın askerlik yapma durumu merak konusu oldu. Peki, Hakan Ural ne söyledi ve askerliğini nerede yaptı?

HAKAN URAL'IN YORUMLARI

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hakan Ural, İran ve İsrail arasındaki gerilimi canlı yayında yorumlayarak sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İran'ın İsrail'e karşı yaptığı misilleme saldırısını değerlendiren Ural, "Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor" ifadelerini kullandı. Bu yorumlar, sosyal medyada büyük ilgi ve tartışma konusu oldu, ardından Hakan Ural'ın askerlik geçmişi araştırıldı.

HAKAN URAL'IN ASKERLİK GEÇMİŞİ

2 Ocak 1968 İstanbul doğumlu olan Hakan Ural'ın annesi Ceyhan Cem, babası ise ünlü şarkıcı Selçuk Ural'dır. 16 yaşına kadar babası tarafından kabul edilmeyen Ural, 17 yaşında babasının velayetine geçti. Gençlik yıllarında mankenlik yapmaya başlayan Ural, Yeşilçam'dan teklifler alarak adını duyurdu. Sibel Can ile evlenen ve iki çocuğu olan Ural, aynı zamanda Banu Alkan'la Mavi Yolculuk filminde rol aldı.

1999 yılında sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırılan Hakan Ural, 3713 sayılı Şartlı Tahliye Yasası'ndan yararlanarak cezasının 5'te 2'sini yattıktan sonra askere alındı. Acemi eğitimini Hatay'da tamamlayan Ural, kalan süreyi ise Van'da geçirdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.