Günün özeti

Günün özeti
Döviz kurlarında gece yaşanan sert düşüş sonrası vatandaşlar döviz bürolarına koştu.

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Dolar düştü, vatandaşlar döviz bürolarına koştu

Döviz kurlarında gece yaşanan sert düşüş sonrası vatandaşlar döviz bürolarına koştu. Döviz bürolarında alım satım arasındaki fark 2.5 TL'ye kadar çıktı.

......

Malatya'da esnaf doların düşüşünü halaylarla kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası açıklamaları ile döviz kurunun sert düşmesi sonrası Malatya'da kayısıcı esnafı halaylarla sevinçlerini gösterdiler. Sembolik olarak dolar yakan esnaf, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduklarını dile getirdiler.

....

Mahallede başlayıp hastaneye sıçrayan kavga kanlı bitti: 2 yaralı

Büyükçekmece'de, çocukların okulda ettikleri kavga aileler tarafından mahalleye taşındı.

......

Esenyurt'ta gasp edilen kanser hastası yaşlı kadın yerde metrelerce sürüklendi

Esenyurt'da kanser hastası yaşlı kadın gaspçıların hedefi oldu. ATM'den para çektikten sonra evine giden kadın, bir şahsın saldırısıyla yerde metrelerce sürüklendi. Kadını ATM'den beri takip eden gaspçı ise çantayı alarak kayıplara karıştı. Yaşanan o anlarsa anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

....

Adana'da DEAŞ operasyon: 13 gözaltı kararı

Adana'da yürütülen terör örgütü DEAŞ soruşturması kapsamında Suriye'de örgüt içerisinde faaliyette olduğu Türkiye'ye illegal yollardan giriş yaptığı belirlenen 13 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarttı. Şafak vakti yapılan operasyonla çok sayıda kişi yakalandı.

.....

İstanbul merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu: 32 şüpheli hakkında yakalama kararı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik "Askeri Casusluk" soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 32 şüpheli için İstanbul merkezli 16 ilde operasyon başlatıldı. Eş zamanlı baskınlarda ilk belirlemelere göre 11 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

.....

Marketin triportör aracı devrildi, sürücü altında kaldı

Esenyurt'ta seyir halinde olan bir marketin triportör aracı sokağa giriş yaparken devrildi. Sürücü devrilen aracın altında kalırken, kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

....

Çekmeköy'de buzlanan yolda 19 araç birbirine girdi, sürücüler yaralandı

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda yoldaki buzlanmadan dolayı zincirleme kaza meydana geldi. 19 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 sürücü hafif yaralanırken, 6 sürücü de hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Kaza nedeniyle yolda trafik aksaklığı yaşandı.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.