• Haberler
  • Erzurum
  • Gümüşhane ve Erzurum Valileri İş Birliği İçin Bir Araya Geldi

Gümüşhane ve Erzurum Valileri İş Birliği İçin Bir Araya Geldi

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, Erzurum'da görevi başındaki Vali Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, Erzurum'da görevi başındaki Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Her iki vali arasındaki bu görüşme, bölgenin yönetimi ve iş birliği konularında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Görüşmenin Detayları

Ziyaret esnasında, Valiler Aydın Baruş ve Mustafa Çiftçi, kamu hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesi, iki ilin iş birliği olacak projeler ve mevcut durum üzerine birçok konuya değindiler. İki vali, özellikle sosyal projeler konusunda karşılıklı deneyim alışverişi gerçekleştirdiler. Ayrıca, vilayetlerin ihtiyaçları ve sorunlarıyla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, bu konulardaki çözüm önerilerini tartıştılar. Bu tür ziyaretlerin, iller arası dayanışmayı artırarak, vatandaşların yaşam standartlarını iyileştirmesi hedefleniyor. İki valinin bu buluşması, gerek bölgesel gerekse de ulusal anlamda dikkat çekici bir karşılaşma olarak öne çıkıyor.

Sosyal Projeler Üzerine Konuşmalar

Ziyaret sırasında Baruş ve Çiftçi, sosyal projelerin geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptılar. Her iki valinin de toplumun ihtiyaçlarına yanıt veren projeleri destekleyecekleri ve bu projelerin kalitesini artırmak için ortak çalışmalar yapacakları ifade edildi. Uzun vadede, bu iş birliğinin vatandaşların yaşam kalitesini artıracağı düşünülüyor. Bu tür projeler arasında eğitim, sağlık ve sosyal hizmetler gibi alanlar ön plana çıkıyor. Valiliklerin, bu sosyal projeleri desteklemesi ve kaynaklarını bu alanlarda kullanması, bölgedeki gelişim için kritik bir öneme sahip. Ziyaret, aynı zamanda iş birliği ruhunu da pekiştirmiş oldu.

ERZURUM VALİLİĞİ BASIN SERVİSİ

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme