Gönül Dağı Keriman gitti mi, Keriman değişti mi?

Gönül Dağı Keriman gitti mi, Keriman değişti mi?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi sevilerek izleniyor. Gönül Dağı dizisinde Keriman karakterinin değişip değişmediği merak ediliyor.

Gönül Dağı dizisinde Keriman karakterinin değişip değişmediği konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Peki, Gönül Dağı Keriman kimdir?
Gönül Dağı dizisinde Keriman karakterini oynayan Çiğdem Aygün, Şanlıurfa doğumlu ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu bir oyuncudur. 7 Ekim 1987 doğumlu olan Aygün, Türk televizyon ve sinema dünyasında yer alan başarılı isimlerden biridir.

Gönül Dağı dizisinde Keriman karakteriyle tanınan Çiğdem Aygün, diziye başladığı günden itibaren performansıyla dikkat çekmiş ve seyircilerden olumlu tepkiler almıştır. Keriman karakteri, dizinin önemli rollerinden biri olarak izleyiciler tarafından sevilerek takip edilmektedir.

Çiğdem Aygün'ün oyunculuk kariyeri, Gönül Dağı dizisiyle sınırlı değildir. Daha önce pek çok dizi ve film projesinde yer almış, farklı karakterlere hayat vermiştir. Kendine özgü tarzı ve başarılı performansıyla Türk televizyonunda kendine sağlam bir yer edinmiş olan Çiğdem Aygün, oyunculuk yeteneği ile adından sıkça söz ettirmektedir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.