• Haberler
  • Muş
  • Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Üniversitede Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Üniversitede Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Muş Alparslan Üniversitesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Muş Alparslan Üniversitesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen söyleşi programında Dr. Eminoğlu, gençlerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı; öğrencilerin sorularını yanıtladı. Samimi bir atmosferde geçen programda, gençlerin görüş ve beklentileri de dinlendi.
Programa Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Yıldırım ve Prof. Dr. Talat Körpınar, Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Gülen ile akademik ve idari personel katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda; gençlik politikaları, eğitim süreçleri, kariyer planlaması, gönüllülük faaliyetleri ve sosyal hayata ilişkin konular ele alındı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Üniversitede Gençlerle Buluştu
Dr. Enes Eminoğlu, gençlerin toplumsal hayatta daha aktif rol almalarının önemine dikkat çekerek, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Gençlerin fikirlerinin ve katılımının, geleceğin şekillendirilmesinde belirleyici bir rol oynadığını vurguladı.
Programın sonunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dr. Enes Eminoğlu’na üniversiteye ve öğrencilere sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür etti.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme