• Haberler
  • Bölge
  • Fuhuşa zorlanan 21 kadın kurtarıldı, Kars'ta 20 şüpheli gözaltına alındı

Fuhuşa zorlanan 21 kadın kurtarıldı, Kars'ta 20 şüpheli gözaltına alındı

Kars'ta düzenlenen büyük fuhuş operasyonunda 21 kadın kurtarıldı, 20 şüpheli gözaltına alındı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, fuhşa teşvik ve zorlama suçlarına yönelik düzenlediği büyük bir operasyonda 20 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon kapsamında, 21 kadın, fuhşa zorlanmış olarak kurtarıldı. 140 polisle gerçekleştirilen eş zamanlı baskında, 18 yabancı uyruklu ve 3 Türk vatandaşı olmak üzere toplam 21 kadın kurtarıldı.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından, 2 alkollü mekan ve 2 apart işletmeye şafak vakti büyük bir operasyon yapıldı. Dron destekli 140 polisle gerçekleştirilen baskında, çok sayıda suç delili ele geçirildi.

Operasyonda, 1 ruhsatsız tabanca, 17 fişek, 72 bin lira ve 400 euro gibi paralar, 45 cep telefonu ve diğer materyallerin yanı sıra, fuhşa teşvikten elde edildiği düşünülen gelirler de ele geçirildi. Gözaltına alınan 20 şüpheliden 12'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme