Esnafla samimi sohbet: Kaymakam Coşkun Tutak çarşısında
Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun, esnafı ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi. İlçe esnafı ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Coşkun, her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun, ilçe genelinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında bugün çarşı merkezindeki iş yerlerini gezerek esnafla bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Coşkun, esnafın günlük çalışma koşullarını yerinde inceleyerek talep ve önerilerini dinledi. Samimi bir diyalog ortamında geçen görüşmelerde, esnafın karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri detaylı şekilde ele alındı.
Kaymakam Coşkun, ziyaret sırasında ilçe esnafının ekonomik ve sosyal hayattaki rolüne dikkat çekerek, her zaman esnafın yanında olduklarını ifade etti. İlçenin gelişiminde esnafın önemli bir payı olduğunu vurgulayan Coşkun, ihtiyaç duyulan her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Esnafa hayırlı işler dileyen Kaymakam Coşkun, kamu kurumlarıyla esnaf arasındaki iletişimin güçlendirilmesinin önemine değindi.
Ziyaret sırasında görüş bildiren esnaftan Emin Kaya ise Kaymakam Coşkun’un desteklerinin kendileri için değerli olduğunu belirtti. Kaya, kısa demecinde şu ifadeleri kullandı:
“Kaymakam Bey’in bizleri iş yerlerimizde ziyaret etmesi, sorunlarımızı dinlemesi bizleri gerçekten mutlu ediyor. İlçemize gösterdiği ilgi sayesinde kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Her zaman kapımızı çalıp hâlimizi sorması biz esnaf için büyük bir motivasyon kaynağıdır.”
Bakmadan Geçme
