Esnafın yeni başkanından anlamlı çağrı
Hafta sonu yapılan seçimle Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına seçilen Arif Yıldıray Hatunoğlu'ndan önemli bir çağrı geldi.
Haberin Özeti
- • Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı seçilen Arif Yıldıray Hatunoğlu, göreve başlamasının ardından hayırlı olsun hediyelerini kabul etmeyeceğini duyurdu.
- • Hatunoğlu, dostlarından ve vatandaşlardan gelen destekleri SMA hastası Kerem Beritan Özcan'ın tedavi sürecine katkı sunmalarını talep etti.
- • Yeni başkan, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak, Kerem'in sağlığına kavuşması için küçük büyük her desteğin umut olacağını belirtti.
Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevine hafta sonu gerçekleştirilen seçimle seçilen Arif Yıldıray Hatunoğlu, göreve başlamasının ardından anlamlı bir sosyal sorumluluk çağrısında bulundu.
Hatunoğlu, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında gönderilmek istenen hediye ve ikramları kabul etmeme kararı aldığını açıkladı. Bunun yerine vatandaşların ve dostlarının, Ağrı’da SMA hastası olan Kerem Beritan Özcan’ın tedavisine destek olmasını istedi.
Yapılan açıklamada, “Gösterilen destek ve dualar bizim için en kıymetli hediyedir. Bu süreçte SMA hastası Kerem kardeşimizin tedavisine katkı sunulmasını daha anlamlı buluyoruz” ifadelerine yer verildi.
Yeni Başkan Arif Yıldıray Hatunoğlu yaptığı değerlendirmede, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekerek, “Bir çocuğun sağlığına kavuşmasına katkı sunmak, alınabilecek en değerli hediyedir. Hemşehrilerimizin duyarlılığına güveniyoruz. Küçük büyük demeden yapılacak her destek Kerem’in tedavi sürecine umut olacaktır” dedi.
Kampanya kapsamında vatandaşların bağış yapabilmesi için banka hesap bilgileri ve iletişim numaraları da paylaşıldı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan çağrı, çok sayıda vatandaş tarafından destek gördü.
Bakmadan Geçme