Eski Milletvekili Cemal Kaya'dan Kaymakam Korkusuz'a ziyaret
22. ve 23. Dönem Ağrı Milletvekili Cemal Kaya ile AK Parti Diyadin İlçe Başkanı Naci Kaya ve beraberindeki heyet, Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz'u makamında ziyaret etti.
Haberin Özeti
- • 22. ve 23. Dönem Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, AK Parti Diyadin İlçe Başkanı Naci Kaya ve heyetle birlikte Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz'u ziyaret etti.
- • Ziyarette, Diyadin'de yürütülen kamu hizmetleri, devam eden çalışmalar ve ilçenin gelişimine yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
- • Kaymakam Korkusuz, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek, Diyadin'in gelişimi için kurumlar arası iş birliği ve dayanışmanın önemini vurguladı.
Diyadin’de çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen 22. ve 23. Dönem TBMM Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, AK Parti Diyadin İlçe Başkanı Naci Kaya ve beraberindeki heyet, Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz’u makamında ziyaret etti.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette ilçede yürütülen kamu hizmetleri, devam eden çalışmalar ve Diyadin’in gelişimine yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, ilçenin sosyal, ekonomik ve kamu yatırımları açısından gelişimine katkı sağlayacak konular değerlendirildi.
Ziyarette Diyadin’de sürdürülen kamu yatırımları, vatandaşlara sunulan hizmetler ve kurumlar arası iş birliğinin önemi üzerinde durulurken, ilçenin ihtiyaçları ve öncelikli çalışma alanları hakkında da istişarelerde bulunuldu.
Kaymakam Furkan Korkusuz, ziyaretlerinden dolayı Cemal Kaya ve beraberindeki heyete teşekkür ederek kamu kurumları ile toplumun farklı kesimleri arasındaki iletişim ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Kaymakam Furkan Korkusuz yaptığı açıklamada, “İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulması adına tüm kurumlarımızla koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Sayın Cemal Kaya’ya, Sayın Naci Kaya’ya ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Diyadin’in her alanda gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Bakmadan Geçme