Eşinin Kendisini Öldüreceğini Söyleyen Kadın Kayboldu! Her Yerde Aranıyor

Eşinin Kendisini Öldüreceğini Söyleyen Kadın Kayboldu! Her Yerde Aranıyor
Sakarya'da yaşanan üzücü bir olayda, kendisini darp eden ve öldüreceğini iddia eden eşini ihbar eden 53 yaşındaki Leyla D., 9 gündür kayıp durumda.

İhbarı takiben yapılan araştırmalar sonucunda, Leyla D.'nin telefon sinyali ve başörtüsü Sakarya Nehri'nin yakınında bulundu. Ancak, arama çalışmalarına rağmen kayıp kadına henüz ulaşılamadı.

Olay, 13 Şubat tarihinde Adapazarı ilçesi Doğancılar Mahallesi'nde gerçekleşti. Leyla D., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak eşinin kendisini darp ettiğini ve öldürmeye çalıştığını bildirdi. İhbar üzerine Adapazarı Jandarma Komutanlığı ekipleri, Leyla D.'nin ikamet ettiği eve gitti. Ancak Leyla D.'nin eşi, ekiplere tartıştıklarını ve karısının evi terk ettiğini söyledi.

Leyla D.'nin izini süren ekipler, telefon sinyali ve başörtüsünün Sakarya Nehri'nin yakınında bulunduğunu tespit etti. Arama çalışmaları havadan, karadan, su altı ve su üstünde yoğun bir şekilde devam etti, ancak henüz Leyla D.'ye ulaşılamadı.

Olayın üzerinden 9 gün geçmesine rağmen, yetkililer kayıp kadını bulmak için büyük bir çaba sarf etmektedir. Araştırmalar hala devam etmekte olup, Leyla D.'nin akıbeti hakkında daha fazla bilgi elde etmek için titizlikle çalışılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.