Esengül'ü Kim Öldürdü? Esengül Kimdir, Neden Öldü?

Esengül'ü Kim Öldürdü? Esengül Kimdir, Neden Öldü?
Esengül'ü Kim Öldürdü? Esengül Kimdir, Neden Öldü? Sorularının cevapları ve çok daha fazlası bu haberimizde...

Esengül'ün Ani Ölümü ve Soru İşaretleri Esengül'ün ani ve beklenmedik ölümü, birçok kişinin kafasında büyük soru işaretleri bıraktı. Neden ve nasıl öldüğü hala netlik kazanmış değil. Ancak, bu soruların cevaplarını aramak için birçok insan harekete geçti. Kimi meraklılar polisin soruşturmasını beklerken, kimisi ise kendi araştırmalarına başladı.

Esengül'ün Müzik Kariyeri ve Başarıları Arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden Esengül (Esen Ağan), kısa ömrü boyunca büyük başarılar elde etmiş bir sanatçı olarak hafızalarda yer edinmiştir. Onun hikayesi, Arabeskin Aşık Kadınları belgeselinin ilk bölümünde ele alınarak geniş kitlelere ulaştı. İstanbul doğumlu olan Esengül, tam adıyla Esen Ağan, 24 Eylül 1954'te dünyaya geldi.

Esengül'ün Müzikteki Yükselişi ve Şöhret Esengül'ün müzik kariyeri, genç yaşta katıldığı bir ses yarışmasında birinci olarak başladı. İlk 45'liği olan 'Aşkımı Süpürmüşler' birkaç ay içinde büyük bir hit oldu ve Esengül, henüz 16 yaşındayken müzik dünyasının ışıltılı sahnelerine adım attı. Çeşitli gazinolarda sahne aldı ve birçok albüm ve filmde yer aldı.

Esengül'ün Ölümü ve Gizemi Ancak, şöhretin getirdiği baskılar ve kişisel sorunlar nedeniyle Esengül'ün hayatı pek de karanlık olmayan bir sonla sonuçlanmadı. 24 yaşındayken, 19 Nisan 1979'da Ataköy, Bakırköy'de trafik kazasında hayatını kaybetti. Esengül'ün ölümü, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve hala gizemini koruyor. Kazanın bir mafya hesaplaşması mı yoksa basit bir trafik kazası mı olduğu hala netlik kazanmış değil.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.