Erzurumlu Avukat Elmalı'dan emeklilere kış desteği
Sosyal projeleriyle tanınan Avukat Ebubekir Elmalı, dar gelirli emeklilere doğalgaz faturası desteğiyle kışı daha sıcak geçirmelerine katkı sağladı.
Erzurum’da sanattan spora, kültürden eğitime kadar pek çok sosyal destek projesiyle adından söz ettiren Avukat Ebubekir Elmalı, emeklilere verdiği sözü yerine getirdi. Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Zekeriya Aras ve Genel Sekreter Tuncay Yıldız ile bir araya gelen Elmalı, emeklilerin taleplerini dinleyerek destek çalışmalarını sürdürdü.
Avukat Ebubekir Elmalı, dar gelirli 100 emekliye kışı daha rahat geçirebilmeleri için kişi başı 500 TL nakdi yardımda bulundu. Elmalı:
“Emeklilerimiz için kış daha soğuk geçiyor. Biz de bu zorlu dönemde onların yanında olmak istedik. Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şubesi’nin belirlediği dar gelirli emeklilerimize küçük de olsa bir katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ellerini öpüyorum; onların duaları bizim için en büyük ödül” diye konuştu.
Toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştığını belirten Elmalı:
“Her insanın bir hikayesi var ve biz bu hikayelere dokunmaya çalışıyoruz. Emeklilerimiz yıllarca çalışıp ülkemize hizmet etmiş insanlar. Onların yanında olmak bizim için bir görevdir” dedi.
Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Zekeriya Aras da yardımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elmalı’ya teşekkür etti. Aras, “Bu destek, kış aylarının zor geçtiği Erzurum’da emeklilerimiz için çok anlamlı bir yardım oldu” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme




