• Haberler
  • Erzurum
  • Erzurum'dan Çanakkale'ye Atanan Metin Yiğit'ten Veda Ziyareti

Erzurum'dan Çanakkale'ye Atanan Metin Yiğit'ten Veda Ziyareti

Erzurum Palandöken İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yaparken Çanakkale Bozcaada İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Metin Yiğit, Erzurum Orman Bölge Müdürü Serkan Karakurt'a veda ziyaretinde bulundu.

Erzurum Palandöken İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yaparken Çanakkale Bozcaada İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Metin Yiğit, Erzurum Orman Bölge Müdürü Serkan Karakurt’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Bölge Müdürü Karakurt, Metin Yiğit’in görev süresince yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Metin Yiğit ise Erzurum’da görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, Bozcaada’da da aynı azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Bu atama ile birlikte Erzurum’dan Çanakkale’ye önemli bir görev değişimi gerçekleşmiş oldu.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme