Erzurum'da yola dökülen mandalinaları vatandaşlar topladı
Erzurum'da trafik ışıklarından hareket eden kamyonetin kasasındaki mandalinalar yola saçılınca belediye otobüsünün şoförü ve yolcuları araçtan inerek meyveleri topladı, sahibine teslim etti.
Haberin Özeti
- • Erzurum’da E-80 Kara Yolu Caddesi üzerindeki kavşakta, kamyonetin kasasından mandalina kasaları devrilerek meyveler yola saçıldı.
- • Olayı fark eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi halk otobüsü şoförü, aracını durdurarak yolculardan yardım istedi.
- • Otobüsten inen yolcular ve şoför, yola dökülen mandalinaları birlikte toplayarak kamyonet sahibine teslim etti.
Erzurum’da mandalina yüklü bir kamyonetin kasasından yola dökülen meyveler, belediye otobüsünün şoförü ve yolcularının yardımıyla toplandı. E-80 Kara Yolu Caddesi üzerindeki kavşakta yaşanan olayda, vatandaşlar meyvelerin yolda kalmaması için birlikte hareket etti.
Edinilen bilgilere göre mandalina taşıyan kamyonet, kavşaktaki trafik ışıklarında durdu. Yeşil ışığın yanmasıyla yeniden hareket eden aracın kasasındaki meyve kasaları devrildi. Kasalardan çıkan mandalinalar kara yoluna dağıldı.
O sırada aynı güzergahta bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsünün şoförü, meyvelerin yola döküldüğünü fark etti.
Otobüsü durdurarak yolculardan yardım isteyen şoför, meyvelerin toplanması için araçtan indi. Şoförün çağrısı üzerine bazı yolcular da otobüsten inerek çalışmaya katıldı.
Şoför ve yolcular birlikte topladı
Kavşakta yere saçılan mandalinalar, otobüs şoförü ve yolcular tarafından tek tek toplandı. Vatandaşlar, kamyonetin kasasından düşen meyveleri yeniden sahibine ulaştırmak için birlikte çalıştı.
Toplanan mandalinalar kamyonet sahibine teslim edildi.
Otobüs şoförünün durumu fark ederek yolculardan yardım istemesiyle başlayan dayanışma, kısa süreli bir trafik aksaklığına neden olabilecek olayın giderilmesine katkı sağladı.
Bakmadan Geçme
