• Haberler
  • Erzurum
  • Erzurum'da gıda denetimlerinde 328 kontrol, 1 idari yaptırım uygulandı

Erzurum'da gıda denetimlerinde 328 kontrol, 1 idari yaptırım uygulandı

Erzurum'da 7-14 Kasım 2025 tarihlerinde yem ve gıda üretimi yapan işletmelere yönelik 328 denetim yapıldı. Denetimlerde bir idari yaptırım uygulandı ve Alo 174 Gıda Hattı'na 15 başvuru değerlendirildi.

Erzurum’da yem, gıda ve gıda ile temas eden madde/malzeme üreten işletmelere yönelik bir haftada 328 denetim yapıldı.

Erzurum Valiliğince yapılan açıklamada 7-14 Kasım 2025 tarihleri arasında kent genelinde 328 denetim yapılırken denetimlerde olumsuzluk tespit edilen hususlarda işletmelere 1 idari yaptırım kararı uygulandı.

Erzurum'da gıda denetimlerinde 328 kontrol, 1 idari yaptırım uygulandı

Aynı süreçte analize dayalı yapılan çalışmalarda ise 2 adet numune alındığı, Tüketicilerin her an ulaşabilecekleri Alo 174 Gıda Hattı ile gelen 15 başvurunun değerlendirildiği açıklandı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme