• Haberler
  • Erzurum
  • Erzurum'da Asayiş Uygulamalarına Emniyet Müdürü Karaburun'dan Denetim

Erzurum'da Asayiş Uygulamalarına Emniyet Müdürü Karaburun'dan Denetim

Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde denetlemeye devam ediyor.

Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde denetlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Çaykara Caddesi’nde gerçekleştirilen asayiş uygulamasına katılan Karaburun, sahadaki ekiplerle incelemelerde bulundu.

Denetime, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özkan Yücesan ile birlikte birim amirleri de eşlik etti. Uygulamada şüpheli araç ve kişilere yönelik kontroller titizlikle gerçekleştirilirken, sürücülere ve vatandaşlara da bilgilendirmelerde bulunuldu.

Emniyet birimlerinin gece-gündüz demeden sahada görev yaptığı vurgulanırken, şehirdeki huzur ortamının korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme