Erciyes'ten Van'a Madalya Gururu

Kayseri Erciyes'te düzenlenen Alp Disiplini Eleme Yarışları'nda Vanlı sporcular önemli başarılara imza attı.

Kayseri Erciyes’te düzenlenen Alp Disiplini Eleme Yarışları, Vanlı sporcuların önemli başarılarına sahne oldu. Zorlu parkurlarda gösterdikleri üstün performansla dikkat çeken sporcular, farklı yaş kategorilerinde elde ettikleri derecelerle madalyalarla Van’a döndü.

U18 Kadınlar kategorisinde yarışan Kübra Demir, sergilediği başarılı performansla birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalyanın sahibi oldu. U16 Kızlar kategorisinde mücadele eden Zilan Giyen ikinci olurken, Aysima Vurgun aynı kategoride üçüncülük elde etti. U18 Erkekler kategorisinde Serhat Karabulut, U16 Erkekler kategorisinde ise Berat Öner üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Elde edilen bu dereceler, Van’ın kış sporlarındaki yükselen grafiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yarışmalarda başarı gösteren tüm sporcuları, antrenörleri ve ailelerini tebrik ederek, sporcularla gurur duyduklarını ifade etti.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme