• Haberler
  • Van
  • Erciş'te iki kardeşin öldüğü silahlı saldırıda 7 kişi tutuklandı, gizlilik kararı alındı

Erciş'te iki kardeşin öldüğü silahlı saldırıda 7 kişi tutuklandı, gizlilik kararı alındı

Van'ın Erciş ilçesinde iki kardeşe yönelik silahlı saldırıda 7 kişi tutuklandı. Saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerin cinayetinde Cumhuriyet Başsavcılığı gizlilik kararı alırken, soruşturma sürüyor. Diğer şüphelilerin tespiti için çalışmalar devam ediyor.

Van’ın Erciş ilçesinde 2 kardeşin silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği olayla ilgili 7 kişi tutuklanırken, başsavcılık tarafından gizlilik kararı getirildi.

6 Eylül günü Erciş ilçesine bağlı Van Yolu Mahallesi’nde bulunan bir işletmenin önündeki araca silahla düzenlenen saldırı sonucunda M.E.D. ve M.D. isimli kardeşler hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığınca tasarlayarak kasten öldürme suçu çerçevesinde yürütülen soruşturmada, Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde elde edilen bulgular ve incelenen kamera kayıtları doğrultusunda saldırıyla ilişkili oldukları değerlendirilen, 7 şüpheli olay tarihi itibariyle yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tasarlayarak kasten öldürme suçundan tutuklandı. Diğer şüphelilerin ise tespit ve yakalama çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma dahilinde gizlilik kararı verildiği ve sürecin tüm yönleriyle titizlikle devam ettiği belirtildi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme