Erciş Kaymakamı Karaloğlu, düğün töreninde şahitlik yaptı
Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personeli Bülent Arlı'nın düğün törenine katılarak bu özel anlarına tanıklık etti.
Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personeli Bülent Arlı'nın düğün törenine katılarak bu özel anlarına tanıklık etti.
Düğün Törenine Katılım
Kaymakam Murat Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu, Erciş’te düzenlenen nikah töreninde Bülent Arlı çiftinin mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya geldi. Törende, Kaymakam Karaloğlu, Arlı çiftine yönelik samimi dileklerde bulundu. Düğün, yerel topluluk için önemli bir etkinlik olup, çiftin en mutlu günlerinden birini kutlamak amacıyla düzenlendi. Böyle organizasyonlarda Kaymakamlığın desteği ve varlığı, toplumsal dayanışmayı artırmakta önemli bir rol üstleniyor.
Nikah Şahitliği Yapılması
Kendi tarafından yapılan nikah şahitliği sırasında çiftin hayatlarına duyduğu saygıyı ve sevgiyi dile getiren Kaymakam Karaloğlu, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Kaymakam, bu özel günde bizzat bulunarak şahitlik yapmasının kendisi için kıymetli bir görev olduğunu belirtti. Eşi ile birlikte törende yer alan Karaloğlu, toplumsal olaylara duyarlılığını bir kez daha gösterdi.
Umarak Temenniler
Murat ve Gamze Karaloğlu, Bülent Arlı ve eşine, hayatlarında huzur dolu ve mutlulukla geçirecekleri bir yaşam diledi. Bu tür özel anlarda dayanışmanın ve mutluluğun toplumda nasıl önemli bir yer edindiğini vurgulayan Kaymakam, gelecek nesillerin de bu değerleri benimsemesi gerektiğini ifade etti. Düğünler, ailelerin birlikteliğini simgelediği gibi, toplumun bir araya geldiği önemli anlardan biridir.
Bakmadan Geçme





