Emniyet Müdürü Önder'den samimi esnaf ziyareti
Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, şehir merkezindeki emniyet tedbirlerini yerinde inceledi, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, kent merkezinde Eski Van Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde alınan emniyet tedbirlerini yerinde inceledi. İncelemeler sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Müdür Önder, vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.
Ziyaret kapsamında, caddelerdeki trafik düzeni, yaya güvenliği ve devriye ekiplerinin saha çalışmaları hakkında bilgi alan İl Emniyet Müdürü Önder, esnafa “hayırlı işler” dileklerinde bulundu. Vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Önder’in ziyareti, şehirde olumlu bir atmosfer oluşturdu.
Göreve başladığı günden bu yana güler yüzlü, sıcak ve halkla iç içe tavırlarıyla dikkat çeken İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, şehirde kısa sürede vatandaşların takdirini kazandı. Vatandaşlar, müdürün sık sık sahada olması ve halkla birebir iletişim kurmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.
Ziyarete ilişkin konuşan bir vatandaş, Mehmet Yılmaz, düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:
“Emniyet Müdürümüzü neredeyse her gün sahada görüyoruz. Güler yüzü ve samimi yaklaşımıyla halkın güvenini kazandı. Böyle yöneticilerin şehirde olması bizler için çok kıymetli.”
Müdür Önder’in, vatandaşların taleplerini yerinde dinleyerek çözüm odaklı yaklaşım sergilemesi, kentte güvenlik hizmetlerinin halkla bütünleşmiş bir şekilde yürütülmesine katkı sağlıyor. Emniyet yetkilileri, şehir genelinde güvenlik önlemlerinin hem yaya hem de araç trafiğini kapsayacak şekilde düzenli olarak denetlendiğini belirtti.
Bakmadan Geçme


