Emir Yeşil Kimdir? Emir Yeşil Neden Öldü?

Emir Yeşil Kimdir? Emir Yeşil Neden Öldü?
Emir Yeşil Kimdir? Emir Yeşil Neden Öldü? Emir Yeşil Ölüm Sebebi Nedir?

Emir Yeşil'den Acı Haber: Hayatını Kaybetti

Emir Yeşil, Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti olarak tanınan ve müzik camiasında sevilen bir isimdi. Ancak uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Son dakika bilgilerine göre, Emir Yeşil dün hayata veda etti. Ünlü şarkıcının sevgilisi olan Aslı Omağ, acı haberi sosyal medya üzerinden duyurdu.

Emir Yeşil'in Hayatını Kaybetmesi

2006 yılında Dolapdere Big Gang grubunun solisti olarak tanınan Emir Yeşil'in ani ölümü müzik camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Ünlü şarkıcı, uzun yıllardır hayat arkadaşı olan Aslı Omağ tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

Acı Haberi Sevgilisi Duyurdu

Ünlü tiyatro, sinema ve opera sanatçısı Aslı Omağ, Emir Yeşil'in kaybını "Canımız Emir'imizi bu sabah kaybettik" sözleriyle duyurdu. Bu duyuru, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Cenazesi Bugün Defnedilecek

Sağlık sorunlarıyla uzun süredir mücadele eden genç müzisyenin cenazesi bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Sevenleri ve müzik camiası, Emir Yeşil'i son kez uğurlamak için bir araya gelecek.

Hayatını Müziğe Adayan Bir Sanatçı

Emir Yeşil, İstanbul'da doğup büyüdüğü, çeşitli müzik tarzlarına ilgi duyduğu ve sahne hayatına genç yaşlarda adım attığı biliniyor. Gitar, klavye ve davul çalabilen çok yönlü bir sanatçıydı. Dolapdere Big Gang ile birçok önemli organizasyonda yer aldı ve dünya çapında konserler verdi. Müziğe olan tutkusu ve yeteneği ile tanınan Emir Yeşil, hayranları tarafından sevgi ve saygıyla anılacak

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum