Emeklilere Sevindirici Haber: Telefon Faturaları Artık 65 TL Olacak!

Emeklilere Sevindirici Haber: Telefon Faturaları Artık 65 TL Olacak!
Bu teklif ile emekliler, avantajlı bir tarifeden yararlanarak aylık sadece 65 TL ödeme yapacaklar. İşte bu kampanyanın detayları.

Emeklilere Özel Türk Telekom Kampanyası

Türk Telekom, emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan vatandaşlar için cazip bir teklif sunuyor. Bu teklif ile emekliler, avantajlı bir tarifeden yararlanarak aylık sadece 65 TL ödeme yapacaklar. İşte bu kampanyanın detayları.

Avantajlı Tarife ve Ücretlendirme

Türk Telekom'un resmi web sitesinde yapılan duyuruya göre, Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan müşterilere özel bir tarife sunuluyor. Bu tarife kapsamında, kullanıcılar dakika, SMS ve internet paketlerinden oluşan bir hizmet alacaklar ve aylık ödemeleri yalnızca 65 TL olacak. Tarifenin en büyük avantajlarından biri, kullanım haklarınız bittiğinde otomatik olarak durması ve böylece herhangi bir aşım ücreti ödememenizdir.

Taahhüt Süresi ve Ayrıntıları

Kampanyadan yararlanmak için abonelerin tarifeye geçiş yapmaları ve ardından müşteri hizmetleri veya kısa mesaj yoluyla taahhüt vermeleri gerekiyor. Bu taahhüt, 12 ay süreyle faturalı hizmetlerde kalma şartına dayanıyor. Emekli maaşı alan müşterilerin taahhütlü fiyat avantajından yararlanabilmeleri için Ziraat Bankası emekli maaş hesaplarına ilişkin bir onay süreci de bulunuyor. Müşterilerin "ZIRAAT" kelimesini, ardından bir boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını yazarak 5555'e SMS göndermeleri ve gelen onay mesajına cevap vermeleri isteniyor.

Bu kampanya, yeni müşterilere yönelik olup, taahhüt verilmesi halinde 65 TL gibi bir avantajlı fiyattan yararlanma imkanı sunuyor. Taahhütsüz tarife ise aylık 120 TL olarak belirlenmiş durumda. Kampanyanın tüm ayrıntıları ve daha fazlası için Türk Telekom'un resmi internet sitesinden bilgi alınabilir. Bu fırsattan yararlanarak, emeklilik döneminizi daha avantajlı ve ekonomik bir mobil iletişim hizmeti ile geçirebilirsiniz. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum