• Haberler
  • Ağrı
  • Eleşkirtli iş insanından memleketine anlamlı destek

Eleşkirtli iş insanından memleketine anlamlı destek

Bursa'da iş hayatını sürdüren Eleşkirtli hayırsever Cengiz Taşdemir, memleketine yaptığı ziyarette anlamlı bir bağışta bulundu.

Yaklaşık otuz yıl önce Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinden ayrılarak Bursa’da ticaret hayatına atılan iş insanı Cengiz Taşdemir, farklı sektörlerde edindiği tecrübelerle iş dünyasında önemli bir konuma ulaştı. Düğün salonları, tekstil, araç kiralama (rent a car) ve yap-sat alanlarında faaliyet gösteren Taşdemir, yıllar sonra gerçekleştirdiği memleket ziyareti sırasında anlamlı bir destekte bulundu.

Cengiz Taşdemir, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut’un talebi üzerine belediyeye bir adet hizmet aracı bağışladı. Bu araç, ilçe halkına sunulan belediye hizmetlerinin daha hızlı ve verimli gerçekleştirilmesini hedefliyor.

Belediye Başkanı Ramazan Yakut, yapılan bağışın kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Hayırsever iş insanı Cengiz Taşdemir’in bu kıymetli katkısı için kendisine ilçe halkı adına yürekten teşekkür ediyorum. Bölgemizde hizmet sezonu oldukça kısa, bu nedenle elimizdeki zamanı en verimli şekilde kullanmak zorundayız. Bu araç sayesinde, hizmet süreçlerimizi hızlandırarak halkımıza daha etkin bir şekilde ulaşabileceğiz.”

Başkan Yakut, hizmet anlayışının sahada çalışmayı gerektirdiğini belirterek şu sözleri de ekledi:

“Ben, masa başında beklemek yerine sahada çalışmayı tercih eden bir yapıya sahibim. Hizmetlerin başında bizzat bulunarak denetlemek, hem hız hem de kalite anlamında büyük fark yaratıyor. Bu anlayışla ilçemize değer katmaya devam edeceğiz.”

Bağışı gerçekleştiren Cengiz Taşdemir ise yaptığı açıklamada memleketine duyduğu bağlılığa vurgu yaptı:

“Bizler, ailece ‘halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla büyütüldük. Memleketim olan Eleşkirt’e yapabileceğim her türlü katkı benim için büyük bir onurdur. Değerli Başkanımız Ramazan Yakut’un ilettiği talebi emir olarak kabul ettim ve bu hizmet aracını ilçemizin kullanımına sunmaktan büyük mutluluk duydum.”

Cengiz Taşdemir, Eleşkirt halkına hizmet edecek her girişimin desteklenmesi gerektiğini belirterek, Başkan Yakut ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Eleşkirtli iş insanından memleketine anlamlı destek

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme