Edremit Belediyesi Yol Çalışmalarıyla İlçeyi Yeniliyor
Edremit Belediyesi, son 7 günde Eskicamii, Gümüşdere, Yenimahalle, Kurubaş ve Şabaniye mahallelerinde yol açma, parke onarım, stabilize ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi.
Van Edremit Belediyesi, son haftalarda ilçenin birçok noktasında yürüttüğü yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye ekipleri, asfaltlama faaliyetlerinin yanı sıra yol açma, stabilize, iyileştirme, genişletme ve drenaj çalışmalarını da eş zamanlı olarak gerçekleştiriyor.
Edremit Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, son 7 gün içerisinde farklı mahallelerde çok sayıda çalışmanın tamamlandığı duyuruldu. Çalışmalar kapsamında;
Eskicamii Mahallesi 7062. Sokak’ta yol stabilize çalışması tamamlandı.
Gümüşdere İlkokulu’nda parke taşı onarım çalışması gerçekleştirildi.
Yenimahalle Mahallesi’nde parke onarım çalışması yapıldı.
Yenimahalle Artemit Villaları yolunda iyileştirme çalışması gerçekleştirildi.
Kurubaş Mahallesi’nde yeni yol açma ve reglaj çalışması yapıldı.
Şabaniye Mahallesi Çayüstü mevkiinde yol açma ve genişletme çalışması yürütüldü.
Belediye yetkilileri, ilçe genelinde yürütülen çalışmaların vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmayı ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca önümüzdeki günlerde de farklı noktalarda altyapı ve üstyapı hizmetlerinin devam edeceği vurgulandı.
Edremit Belediyesi, planlı yol çalışmalarıyla birlikte ilçeyi daha modern ve güvenli ulaşım ağına kavuşturmayı amaçlıyor.
Van Edremit Belediyesi Basın Servisi
Bakmadan Geçme





