EDEP Van Temsilcisi'nden Kaymakam Karaloğlu'na eğitim projeleri ziyareti
Eğitime Destek Platformu (EDEP) Van İl Temsilcisi Tevfik Çoban ve beraberindeki heyet, Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.
Eğitime Destek Platformu (EDEP) Van İl Temsilcisi Tevfik Çoban ve beraberindeki heyet, Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, ilçedeki mevcut ve planlanan eğitim projeleri hakkında bilgiler paylaşıldı. Bu görüşmelerin, eğitim alanında yapılan çalışmaların geliştirilmesi adına önemli olduğu vurgulandı.
Ziyaretin Ayrıntıları
EDEP Van İl Temsilcisi Tevfik Çoban, İlçe Temsilcisi Ömer Gün ve bazı sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen bu ziyaret, eğitim alanında iş birliğinin artırılması adına büyük bir fırsat olarak değerlendirildi. Kaymakam Murat Karaloğlu, ziyaret sırasında heyete, ilçede yürütülen eğitim faaliyetlerinin yanı sıra gelecekteki projeler hakkında da bilgi aktardı. Eğitim alanında yapılan yatırımların, ilçedeki sosyal ve ekonomik gelişmeyi destekleyeceği ifade edildi.
Eğitim Faaliyetleri Üzerine Tartışmalar
Ziyaret esnasında, mevcut eğitim programlarının etkili bir şekilde sürdürülebilmesi ve çeşitliliğin artırılması konularında çeşitli öneriler dile getirildi. Paydaşlar, eğitimin kalitesinin yükseltilmesi için birlikte çalışmanın gerekliliği üzerinde durdular. Bunun yanında, dezavantajlı gruplara yönelik özel projelerin geliştirilmesi gerektiği konusu da gündeme geldi. Kaymakam Karaloğlu, eğitim faaliyetlerinin yalnızca bugünü değil, geleceği de şekillendireceğini belirtti.
Kaymakamın İfadeleri ve Teşekkürleri
Ziyaretin ardından, Kaymakam Murat Karaloğlu, misafirleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim projelerine verdikleri destek için teşekkür etti. İletişim ve iş birliğinin önemine dikkat çeken Karaloğlu, tüm paydaşların bu alanda aktif rol oynaması gerektiğini vurguladı. Eğitim alanında atılan her adımın genç nesillerin geleceği açısından kritik olduğunu belirtti ve ziyaretin, bu amaçla daha geniş bir iş birliğinin başlangıcı olmasını umduğunu ifade etti.
Bakmadan Geçme





