Dürümcü Bekir'in ortaklarından Remzi Odabaşı vefat etti
Remzi Odabaşı, iş dünyasında tanınan hayırsever işadamı ve Dürümcü Bekir'in ortaklarından biri olarak Bursa'da vefat etti. Ailesi ve yakınları, kaybıyla derin üzüntü yaşarken, Süleyman Odabaşı ve Mehmet Odabaşı başsağlığı dileklerini iletti
Remzi Odabaşı, iş dünyasında ve sosyal hayatta tanınan, sevilen bir isim olarak uzun yıllar toplumda iz bırakmış bir işadamıydı. Dürümcü Bekir’in ortaklarından olan Remzi Odabaşı, Bursa’da vefat etti. Ailesi ve yakınları, acı haberle derin bir üzüntüye boğulurken, Süleyman Odabaşı, amcaoğlu Remzi’nin kaybıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Amcaoğlu Remzi Odabaşı’yı kaybetmenin acısı ve üzüntüsü var içimizde. Kardeşlerine ve ailesine Allah sabırlar versin” ifadelerini kullandı.
Mehmet Odabaşı, yeğeni Remzi Odabaşı’nın Bursa’da vefat ettiğini belirterek acısını dile getirdi. Mert Aritürk ise, “Değerli arkadaşım Remzi Odabaşı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum, ailesine sabır diliyorum. Mekanın cennet olsun, nur içinde uyu” diyerek başsağlığı diledi.
Remzi Odabaşı, iş dünyasında hayırsever kimliğiyle de tanınıyor ve geniş bir çevre tarafından seviliyordu. Vefatının ardından, ailesi ve yakınları büyük bir kayıp yaşarken, sosyal hayatta da birçok kişi bu kaybı derin bir üzüntüyle karşıladı.
Bakmadan Geçme





