Doğubayazıt'ta öğrenciler yıl sonu eserleriyle sahnedeydi
Doğubayazıt'ta sanat dolu kapanış: Dr. Reşat Erden Anadolu Lisesi'nde yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı.
Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen, Şube Müdürü Mehmet Nuri Akkuş ile birlikte, Dr. Reşat Erden Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Görsel Sanatlar Öğretmeni Edanur Erden ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Yıl Sonu Sergisi”ni gezdi. Renkli ve çeşitli temalarda hazırlanan eserler, hem öğretmenler hem de öğrenciler tarafından beğeniyle karşılandı.
Sergide yer alan çalışmalar arasında resim, karikatür, üç boyutlu grafik ve dijital sanat örnekleri yer alıyordu. Davet edilen konuklar, öğrencilerin yıl boyunca geliştirdiği teknik ve yaratıcı becerilerin sergilendiği bu etkinliği memnuniyetle karşıladı.
Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti:
“Emeğiyle bu sergiyi hazırlayan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Edanur Erden’e, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”
Sergi kapsamında, öğrenci eserlerinin teknik aşamaları hakkında bilgilendirici açıklamalar da yer aldı. Resimlerin yanında; grafik tasarım, dijital çizimler ve genelde kullanılan malzemeler hakkında kısa sunumlar da yapıldı. Katılımcılar, hem görsel hem de bilgi açısından zengin bir sergi deneyimi yaşadı.
Bakmadan Geçme





