• Haberler
  • Ağrı
  • Doğubayazıt'ta her gün 2 bin kişiye ekmek dağıtılıyor

Doğubayazıt'ta her gün 2 bin kişiye ekmek dağıtılıyor

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde faaliyet gösteren Doğubayazıt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (D.A.K), hayırseverlerin destekleriyle her gün yaklaşık 2 bin kişiye ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştiriyor.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde faaliyet gösteren Doğubayazıt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (D.A.K), ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor. Dernek, hayırseverlerin katkılarıyla her gün yaklaşık 2 bin kişiye ücretsiz ekmek dağıtarak önemli bir sosyal dayanışma örneği sergiliyor.

İlçede özellikle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla yürütülen çalışma kapsamında hazırlanan ekmekler, belirlenen noktalarda vatandaşlara ulaştırılıyor. Günlük olarak gerçekleştirilen dağıtımlar sayesinde birçok ailenin temel gıda ihtiyacına katkı sağlanıyor.

Doğubayazıt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Sebih Tanrıverdi, yürütülen yardım faaliyetlerine ilişkin yaptığı açıklamada, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Doğubayazıt'ta her gün 2 bin kişiye ekmek dağıtılıyor

Tanrıverdi, “Derneğimiz aracılığıyla hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle her gün yaklaşık 2 bin kişiye ekmek dağıtımı yapıyoruz. Amacımız ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak ve dayanışma kültürünü güçlendirmektir. Bu çalışmalarımız tamamen hayırseverlerimizin katkılarıyla yürütülüyor. Bizler de bu iyilik köprüsüne aracılık etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Tanrıverdi ayrıca, yardım faaliyetlerinin yalnızca ekmek dağıtımıyla sınırlı olmadığını belirterek, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik farklı sosyal destek çalışmalarını da sürdürdüklerini ifade etti.

Doğubayazıt'ta her gün 2 bin kişiye ekmek dağıtılıyor

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme