Doğubayazıt'ta haşerelere karşı yoğun mesai başladı
Doğubayazıt Belediyesi, yaz aylarında artış gösteren sivrisinek, karasinek ve benzeri zararlı haşerelere karşı ilçe genelinde ilaçlama seferberliği başlattı.

Doğubayazıt Belediyesi, yaz aylarında artış gösteren sivrisinek, karasinek ve benzeri zararlı haşerelere karşı ilçe genelinde ilaçlama seferberliği başlattı. İlçenin tüm mahallelerinde yürütülen bu çalışma kapsamında, parklar, bahçeler, çöp konteynerleri, su birikintileri ve haşere üreme riski taşıyan tüm alanlar düzenli olarak ilaçlanıyor.
Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada, çevre dostu ve insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanılıyor. Özellikle sivrisineklerin aktif olduğu akşam saatlerinde yapılan ilaçlama işlemleri, haftalık periyotlarla planlanarak ilçe genelinde sürdürülecek.
Bakmadan Geçme





