Doğubayazıt'ta ADEM öğrencileri 15 Temmuz ruhunu yaşattı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Aile Destek Merkezlerinde yaz kurslarına katılan öğrenciler, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenledikleri etkinlikle şehitleri andı, milli birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Haberin Özeti
- • Doğubayazıt Aile Destek Merkezlerinde (ADEM) eğitim gören öğrenciler, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenledikleri programda şehitleri anarak milli birlik ve beraberlik mesajı verdi.
- • Yaz kursları kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler şiirler okuyup çeşitli gösteriler sergileyerek 15 Temmuz'un anlam ve önemini yaşattı.
- • Doğubayazıt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Arvas, milli ve manevi değerleri gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerini belirterek, programda emeği geçen öğretici, öğrenci ve ailelere teşekkür etti.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Ağrı'da lüks araçları taşıyan tır alevlere teslim oldu
Ağrı’da eve bitişik tezekler alev aldı! Ev halkını korku sardı
Ağrı’da dere kenarına bırakılan onlarca kavun şaşkınlık oluşturdu
Ağrı Belediye Eşbaşkanı Memet Akkuş hayatını kaybetti
Diyadin’de jeotermal seralar üretime hazırlanıyor
Kızılay Diyadin köylerde ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çaldı