• Haberler
  • Spor
  • Doğubayazıt'ta 250 öğrenciye forma ve spor ayakkabısı desteği

Doğubayazıt'ta 250 öğrenciye forma ve spor ayakkabısı desteği

Doğubayazıt Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında eğitim alan 10-18 yaş grubundaki 250 öğrenciye forma ve spor ayakkabısı dağıttı. Belediye Eş Başkanı Aygül Aşan'ın katıldığı programda spor malzemeleri öğrencilere teslim edildi.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Doğubayazıt Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında eğitim alan 10-18 yaş grubundaki 250 öğrenciye forma ve spor ayakkabısı dağıttı.
  • Belediye Eş Başkanı Aygül Aşan, dağıtım programında öğrencilere yeni spor malzemelerini bizzat teslim ederek gençlerin mutluluğuna ortak oldu.
  • Belediye, bu destekle çocuk ve gençlerin sportif faaliyetlere katılımını, sporla büyümesini ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor.

Doğubayazıt Belediyesi, çocukların ve gençlerin sportif faaliyetlere katılımını desteklemek amacıyla Yaz Spor Okulları bünyesindeki öğrencilere yönelik malzeme desteğinde bulundu.

Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında, Yaz Spor Okulları’nda farklı branşlarda eğitim alan 10-18 yaş grubundaki toplam 250 öğrenci için forma ve spor ayakkabısı hazırlandı.

250 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı

Düzenlenen dağıtım programında öğrencilerle bir araya gelen Doğubayazıt Belediyesi Eş Başkanı Aygül Aşan, hazırlanan forma ve spor ayakkabılarını gençlere teslim etti.

Yeni spor malzemelerini alan öğrencilerin mutluluğu dikkat çekerken, belediye tarafından çocukların yaz tatilini sporla değerlendirmelerine ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanmalarına katkı sunulmasının amaçlandığı belirtildi.

Doğubayazıt'ta 250 öğrenciye forma ve spor ayakkabısı desteği

Gençlerin spora katılımı destekleniyor

Yaz Spor Okulları ile çocuk ve gençlerin farklı spor dallarıyla tanışmalarına imkân sağlanırken, verilen malzeme desteğiyle öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına da katkıda bulunuldu.

Doğubayazıt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklara ve gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin devam edeceği belirtildi.

Aşan: “Gençlerimizin sporla büyümesini önemsiyoruz”

Doğubayazıt Belediyesi Eş Başkanı Aygül Aşan, gençlerin spora yönlendirilmesini önemsediklerini belirterek, “Yaz Spor Okullarımızda eğitim alan 10-18 yaş grubundaki 250 öğrencimize forma ve spor ayakkabısı desteğinde bulunduk. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla iç içe büyümelerini, yeteneklerini geliştirmelerini ve boş zamanlarını verimli şekilde değerlendirmelerini önemsiyoruz. Gençlerimizin yanında olmaya ve onların sosyal ve sportif gelişimlerini desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Doğubayazıt'ta 250 öğrenciye forma ve spor ayakkabısı desteği

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme