Doğubayazıt Adliyesi'nde veda gecesi
HSK Yaz Kararnamesi ile görev yerleri değişen hakim ve savcılar için Doğubayazıt'ta düzenlenen veda programında duygu dolu anlar yaşanırken, Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş ve Kaymakam Murat Ekinci mesai arkadaşlarına teşekkür ederek helallik istedi.
Haberin Özeti
- • Doğubayazıt’ta, HSK Yaz Kararnamesi ile tayinleri çıkan hakim ve savcılar için veda programı düzenlendi.
- • Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş ve Kaymakam Murat Ekinci, görev süreleri boyunca destek veren kurumlara teşekkür ederek helallik istedi.
- • Program sonunda tayini çıkan hakim ve cumhuriyet savcılarına plaket ve hediyeleri takdim edildi.
Plaketler takdim edildi
Konuşmaların ardından HSK kararnamesiyle farklı illere atanan Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş ile hakim ve savcılara plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Duygusal anların yaşandığı programda meslektaşlarıyla vedalaşan hakim ve savcılar, Doğubayazıt’ta görev yapmaktan onur duyduklarını belirtti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona eren programda katılımcılar, tayini çıkan yargı mensuplarına yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulundu.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Doğubayazıt Adliyesi’nde veda gecesi
Prof. Dr. Faruk Kaya’dan dikkat çeken çağrı: ‘Ağrı yeni sanayi haritasında yerini almalı’
Ağrı’da parmağı spor aletine sıkışan çocuk için ekipler seferber oldu
Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Ağrı'da düzenlenecek
Van'da acı kaza: Jandarma Uzman Çavuş Samet Karabulut şehit oldu
Doğubayazıt'ta korkutan kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı