Diyadin'de Salih Yaşar rüzgarı

Diyadin'de Salih Yaşar rüzgarı
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde AK Parti aday tanıtım programına katılan yaklaşık 5 bin kişi AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Yaşar'a destek verdi.

Programda konuşan AK Parti Ağrı Mlletvekili Ekrem Çelebi, Salih Yaşar'ın Diyadin için bir şans olduğunu söyledi. 

Diyadin'de seçimi kazanacaklarına inandıklarını belirten Çelebi, "Siz olmasaydınız ben 2011’de Milletvekili olamazdım. Bu yüzden sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi burası bir ocaktır, buraya giren bir daha çıkmaz buranın tadı bir farklıdır. Diyadin erlerin meydanıdır, Diyadin’e geldiğim zaman. Misafirperverliği ile alt ve üst yer altı zenginlikleri ile muhteşem bir şehrimizdir. Burada bir beyin göçü bir de sermaye göçü veriyoruz. Bu göçü durdurmak istiyoruz. Bununda temel hususu şudur kardeşimiz Salih Yaşar’dır. Vereceğiniz destekle Belediye Başkan adayımız Salih yaşar, sizlere hizmetkar olacaktır" dedi.

SALİH YAŞAR, DİYADİN HUZUR VE BARIŞ İSTİYOR

Ak Parti Diyadin Belediye Başkan adayı Salih Yaşar ise, Diyadin'in barış ve huzurla kalkınacağını belirtti. 

Yaşar, " Diyadin kararını vermiş hizmete, Belediye Başkan adayıyla, İlçe Başkanıyla, Kadın Kolları Başkanıyla, Belediye Meclis adaylarıyla ve İl Genel meclis adaylarıyla ekibiyle Diyadin’e hizmete ve Diyadin’i kazanmaya geldik. Sayın vekilim bugün halkımız size diyor ki siz çalışkan ve asilsiniz. Bu halk size şimdi diyor ki, Diyadin’i bir Patnos yapın, Diyadin’i bir Ağrı yapın. Diyadin sizinle istenilen hizmete kavuşsun. Diyadin barış istiyor, Diyadin huzur istiyor. Ben bir evladınız, kardeşiniz olarak içinizde büyümüş ve içinizde yaşamış bütün sorunları ve dertlerinizi biliyorum. Örf, adet ve geleneklerinizi biliyorum. Ben sizden biriyim çünkü sizinle yaşıyorum. Fırsat verdiğiniz takdirde birlikte yaşayıp ilçemizi kalkındıracağız.’şeklinde konuştu.

s-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.