Diyadin Kaymakamı Korkusuz köy halkının sorunlarını yerinde dinlendi
Kaymakam Korkusuz, üç köyde vatandaşlarla bir araya geldi.
Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz, Mollakara, Aşağı Dalören, Yanıkçukur ve Gedik köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla birebir görüşmeler yaptı. Ziyaretlerde köylülerin talepleri dinlenirken, çocuklarla da sohbet edilerek sosyal etkileşim sağlandı.
Kaymakam Korkusuz’un köy ziyaret programı kapsamında ilk durağı Mollakara Köyü oldu. Burada köy sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam, mevcut sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Ardından Yanıkçukur Köyü’ne geçen Kaymakam Korkusuz, burada bulunan şehit kabristanını ziyaret etti. Aziz şehitler için dua edilerek saygı duruşunda bulunuldu.
Son olarak Gedik Köyü’ne geçen Kaymakam Korkusuz, vatandaşların sosyal ve ekonomik durumlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, köy halkının dile getirdiği taleplerin kurumlar aracılığıyla takip edileceğini belirtti.
Ziyaretlerde çocuklarla da yakından ilgilenen Kaymakam, genç nesillerle sohbet ederek onlara küçük hediyeler takdim etti. Gerek eğitim gerekse kırsalda yaşamın güçlükleriyle ilgili fikir alışverişi yapılan ziyaretlerin, düzenli aralıklarla sürdürüleceği belirtildi.
Diyadin Kaymakamlığından yapılan açıklamada:
"Vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerileri yerinde dinlemek, hizmetlerin etkinliğini artırmak açısından önemlidir. Bu kapsamda ilçemize bağlı tüm köylerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Aziz şehitlerimizin hatırasını yaşatmak, bizim için bir görevdir" ifadelerine yer verildi.
Bakmadan Geçme





