Din Görevlileri Haftası Eleşkirt'te kahvaltı programıyla kutlandı
Eleşkirt'te Din Görevlileri Haftası kapsamında kahvaltı programı düzenlendi. Müftülük personeline başarı belgeleri verildi.
Din Görevlileri Haftası nedeniyle Eleşkirt Kaymakamı Ömer Saygılı, İlçe Müftülüğü personeli ile kahvaltı programında bir araya geldi. Programa Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut da katıldı. İlçede bir restoranda gerçekleştirilen kahvaltı programında din görevlileriyle sohbet eden Kaymakam Saygılı, onların görüş ve taleplerini dinledi.
Programa Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut da katılarak din görevlilerinin haftasını kutladı. Başkan Yakut yaptığı kısa değerlendirmede, “Din görevlilerimiz, toplumumuzun manevi değerlerini yaşatma ve gelecek nesillere aktarma noktasında önemli bir sorumluluk üstleniyor. Bu vesileyle tüm din görevlilerimizin haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Kahvaltı sonrası Kaymakam Ömer Saygılı, hizmetleri dolayısıyla müftülük personeline başarı belgelerini takdim etti. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Bakmadan Geçme





