Didem Uslu Cinayeti'nde Katil Baba Çıktı

Geçtiğimiz günlerde ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Didem Uslu'nun katilinin dönerci ustası olan babası olduğu ortaya çıktı.

Didem Uslu Cinayeti’nde Katıl Baba Çıktı

Geçtiğimiz günlerde ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Didem Uslu’nun katilinin dönerci ustası olan babası olduğu ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden baba Uslu, sorgusunda her şeyi detaylarıyla anlattı. Edirne’nin Keşan İlçesi’nde öldürülen Didem Uslu (32) cinayeti ile ilgili yapılan incelemeler sonrasında cinayetin detayları ortaya çıktı. Yapılan incelemelerde dansöz Didem Uslu’nun katilinin dönerci ustası olan babasının olduğu belirlendi. Yapılan operasyonla baba Uslu gözaltına alınırken, Uslu cinayeti tüm detayları ile itiraf etti.

ARAMA KÖPEKLERİ BULDU

9 Ocak’ta gazete kağıdına sarılı şekilde bulunan sarılı bir kadın kolunun bulunmasıyla aralanan Didem Uslu cinayeti, arama köpeklerinin yardımıyla ipuçları bulunmuştu. Cinayeti derinlemesine inceleyen cinayet büro ekipleri, katilin baba uslu olduğunu belirledi.

 

DÜZGÜN KESİKLER ELE VERDİ

Didem Uslu’nun vücudundaki düzgün kesikler üzerine şüphelerini yoğunlaştıran polis ekipleri, öldürülen kadının babasının döner ustası olduğunu öğrenince şüphelerini yoğunlaştırdı. Baba Hasan Uslu’nun İspat Paşa Mahallesi’ndeki evine operasyon Didem Uslu’nun annesi Satı Uslu ve kız kardeşi Özlem Uslu'yu gözaltına aldı. Emniyette ifadelesi alınan Hasan Uslu, sorgusunda cinayeti kabul ederken, kızını tartışma sonucu öldürdüğünü söyledi. Kızı Didem Uslu’yu öldürdükten sonra derin dondurucuya koyduğunu belirten baba Uslu, vücudunu parçalara ayırdıktan sonra ormanlık alanda farklı bölgelere gömdüğünü kabul etti.

DERİN DONDURUCUYU İKİNCİ ELCİYE SATMIŞ

Yapılan sorgusunda cinayetin tüm perde arkasındaki gelişmeleri aktaran Baba Uslu, kızının vücudunu parçaladıktan sonra koyduğu derin dondurucuyu temizledikten sonra ikinci elciye sattığını itiraf etti. Yapılan sorgulamanın ardından öldürülen Didem Uslu’nun anne ve babası tutuklanırken, kardeşi Özlem Uslu serbest bırakıldı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme