• Haberler
  • Bitlis
  • Cumhurbaşkanlığı Denetçileri Vali Karakaya'yı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanlığı Denetçileri Vali Karakaya'yı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Denetçileri Celalettin Bayraktar ve Latif Yalçın, Bitlis Valisi Ahmet Karakaya'yı ziyaret etti. Ziyarette denetim süreçleri ve ildeki kamu hizmetleri değerlendirildi.

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Denetçileri Celalettin Bayraktar ve Latif Yalçın, resmi ziyaret kapsamında Bitlis Valisi Ahmet Karakaya ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, ilde yürütülen kamu hizmetlerinin etkinliği, denetim süreçleri ve mevcut projeler hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

Vali Karakaya, konuk denetçilere Bitlis’in genel durumu, kamu hizmetlerinin yürütülmesindeki güncel gelişmeler ve vatandaşlara sunulan hizmetlerde sağlanan kalite hakkında bilgiler verdi. Denetçiler ise vali ve ekibi ile istişare ederek, denetim süreçleri ve kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi için yapılabilecek çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret, Bitlis Valiliği tarafından sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Yapılan paylaşımda, iş birliği ve iletişimin önemi vurgulanarak, ildeki kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.
Bitlis Valiliği Basın Servisi

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme