Civelek'in eleştirilen ödül töreni elbisesi ne? Feyza Civelek Cannes'ta ne giydi?

Civelek'in eleştirilen ödül töreni elbisesi ne? Feyza Civelek Cannes'ta ne giydi?
Feyza Civelek Cannes'ta Pembe Pul İşlemeli Mini Elbiseyle Dikkat Çekti

Feyza Civelek Cannes'ta Pembe Pul İşlemeli Mini Elbiseyle Dikkat Çekti

Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti dizisinin başarılı senaristi Melis Civelek'in kızı olarak adını duyurmuş ve Cannes Film Festivali'nde şıklığıyla konuşulmuş isimlerden biri oldu. Ünlü oyuncu, Cannes'da katıldığı etkinlikte tercih ettiği pembe pul işlemeli mini elbiseyle göz kamaştırdı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerinde yer alan Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi deneyimli isimlerle birlikte başarılı bir işe imza atan Feyza Civelek, Cannes'da adeta ışıldadı.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Civelek, Cannes kombiniyle de adından söz ettirdi. Pembe renkli ve üzerindeki pul işlemeleriyle öne çıkan mini elbisesiyle göz alıcı bir görünüm sergileyen Civelek, bu tercihiyle moda dünyasının da ilgisini çekti.

Ancak, Civelek'in ödül töreni sırasında giydiği elbise ise eleştirilere yol açtı. Basın ve moda eleştirmenleri tarafından eleştirilen ödül töreni elbisesi, beklenen etkiyi yaratamadı ve genel olarak beğenilmedi.

Feyza Civelek'in Cannes'taki kombini ve eleştirilen ödül töreni elbisesi moda dünyasında farklı yorumlara neden oldu. Ancak, genel olarak şıklığıyla dikkat çeken oyuncu, Kızılcık Şerbeti dizisiyle olduğu gibi Cannes'da da adından söz ettirmeyi başardı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.