CHP'de DEM Parti Çatlağı Büyüyor

CHP'de DEM Parti Çatlağı Büyüyor
CHP'de "DEM'e kapılar kapalı" krizi: Burcu Köksal ve Özgür Özel arasında sözlü çatışma yaşandı

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın düzenlediği mitingde yaptığı açıklama, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile arasında bir tartışmaya yol açtı. Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" dedi. Bunun üzerine Özgür Özel, "Afyon'da bir sürçülisan oldu. Kapılar tüm siyasi partilere aralıksız olarak açıktır" şeklinde bir düzeltme yaptı. Köksal ise "Dil sürçmesi değil" diyerek krizi derinleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada Köksal'ın sözlerini düzeltti. Özel, "Afyon'da bir sürçü lisan oldu. Başkanım siz düzeltir misiniz dedi. Afyon Belediyesi'nin de Uşak Belediyesi'nin de kapıları, tüm siyasi partilere aralıksız olarak açıktır" dedi.

Konuyla ilgili olarak yapılan bir TV100 canlı yayınında, Burcu Köksal'ın sözlerinin arkasında olduğunu belirten Barış Yarkadaş, "Dil sürçmesi değil" şeklinde açıklama yaptı.

CHP'nin Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ise Köksal'ın düşüncelerini ifade ettiğini ve DEM Parti hariç tüm partilere kapısının açık olduğunu söyledi. Bu durumun CHP için bir sorun teşkil etmediğini belirtti.

CHP içinde yaşanan bu sözlü çatışma, parti içindeki görüş ayrılıklarını ve iletişim sorunlarını yansıtan bir örnek olarak dikkat çekiyor. Konuyla ilgili gelişmelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.