Çelebi hem bayramlaştı hem taziye ziyaretlerinde bulundu
AK Parti önceki dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, bayramın üçüncü gününde Ağrı merkezde hem bayramlaşma hem de taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.
AK Parti önceki dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ramazan Bayramı dolayısıyla geldiği memleketi Ağrı’da ziyaretlerini sürdürüyor. Bayramın üçüncü gününü Ağrı merkezde geçiren Çelebi, hem vatandaşlarla bayramlaştı hem de taziye ziyaretlerinde bulundu.
Bayram öncesinde Ağrı’ya gelerek il merkezi ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelen Çelebi, bayram süresince yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Bayramın son gününde ise yakınlarını kaybeden aileleri ziyaret eden Çelebi, hem bayramlarını tebrik etti hem de başsağlığı dileklerini iletti.
Cadde ve sokaklarda karşılaştığı vatandaşlarla da uzun süre sohbet eden Çelebi, vatandaşların taleplerini dinleyerek bayramın birlik ve beraberlik ruhuna dikkat çekti.
Ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan Ekrem Çelebi,
“Bayramlar; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı özel günlerdir. Bu güzel günlerde hemşehrilerimizle bir araya gelmek, onların sevinçlerine ve hüzünlerine ortak olmak bizim için büyük bir anlam taşıyor. Ağrı bizim memleketimiz, burada olmak, vatandaşlarımızla iç içe olmak her zaman bize güç veriyor. İyi günde de kötü günde de hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret programı kapsamında birçok aileyle bir araya gelen Çelebi’nin samimi tavırları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
