• Haberler
  • Muş
  • Bulanık'ta Anadolu Türküleri Halk Konseri Düzenlendi

Bulanık'ta Anadolu Türküleri Halk Konseri Düzenlendi

Muş Valisi Avni Çakır, eşi Bahar Çakır ile birlikte Bulanık ilçesinde düzenlenen 'Anadolu Türküleri Halk Konseri'ne katıldı.

Muş Valisi Avni Çakır, eşi Bahar Çakır ile birlikte Bulanık ilçesinde düzenlenen “Anadolu Türküleri Halk Konseri”ne katıldı. Programa ayrıca Vali Yardımcısı Mustafa Batuhan Alpboğa, ilçe kaymakamları ve çok sayıda vatandaş da iştirak etti.

Bulanık Kaymakamlığı koordinesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen konser, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik Merkezi’nde düzenlendi.

Bulanık'ta Anadolu Türküleri Halk Konseri Düzenlendi

Öğretmenler ile gençlik merkezi kursiyerlerinden oluşan koronun sahne aldığı etkinlikte, izleyicilere birbirinden güzel türkü ve şarkılarla unutulmaz bir gece yaşatıldı. Program sonunda sahne alan koro üyelerine karanfil takdim edildi.

Vali Çakır, konserin ardından U-17 Gençler 3 Bant Bilardo Avrupa Şampiyonası’nda üçüncülük elde eden Muhammet Deniz Baldır’ı tebrik ederek kendisine hediye verdi ve başarılarının devamını diledi.

MUŞ VALİLİĞİ BASIN SERVİSİ

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme