Bugün maç var mı? 14 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?

Bugün maç var mı? 14 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 14 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?

14 Nisan 2024 Cumartesi günü futbolseverleri heyecanlandıran bir maç günü olacak. İşte bu akşam oynanacak maçlar ve yayın kanalları:

12:00'de Adana İdmanyurdu ile Trabzonspor arasında Türkcell Kadınlar Futbol Ligi maçı yapılacak. Maçın yayını ise herhangi bir kanalda olmayacak.

13:00'te Fenerbahçe ile Amedspor, Türkcell Kadınlar Futbol Ligi'nde karşı karşıya gelecek. Bu maç FB TV kanalından yayınlanacak.

13:30'da Tuzlaspor-Göztepe ve Pendikspor-Başakşehir maçları Trendyol 1. Lig ve Trendyol Süper Lig kapsamında oynanacak. Tuzlaspor-Göztepe maçı TRT Spor, Bein Sports 2 ve beIN Sports Tod TV'den, Pendikspor-Başakşehir maçı ise Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV'den izlenebilecek.

14:00'te Ankara BB-Galatasaray ve Şanlıurfaspor-Bandırmaspor maçları oynanacak. Ankara BB-Galatasaray maçının yayını yokken, Şanlıurfaspor-Bandırmaspor maçı TRT Spor, Bein Sports Max 2 ve beIN Sports Tod TV'den yayınlanacak.

16:00'da Hatayspor-İstanbulspor ve Ç.Rizespor-Antalyaspor maçları Trendyol Süper Lig'de gerçekleşecek. Hatayspor-İstanbulspor maçı Bein Sports 2 ve beIN Sports Tod TV'den, Ç.Rizespor-Antalyaspor maçı ise Bein Sports 1 ve beIN Sports Tod TV'den yayınlanacak.

19:00'da ise Kocaelispor-Giresunspor ve Fatih Karagümrük-Fenerbahçe karşılaşmaları oynanacak. Bu maçların yayınları TRT Spor, Bein Sports 2 ve beIN Sports Tod TV (Kocaelispor-Giresunspor) ile Bein Sports 1 ve beIN Sports Tod TV (Fatih Karagümrük-Fenerbahçe) kanallarından izlenebilecek.

Bu akşamki maçlar, futbolseverlerin heyecanla takip edeceği bir günü işaret ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.