Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? CANLI ALTIN FİYATLARI | 9 Nisan Çeyrek altın, gram altın ne kadar?

Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? CANLI ALTIN FİYATLARI | 9 Nisan Çeyrek altın, gram altın ne kadar?
CANLI ALTIN FİYATLARI | 9 Nisan Çeyrek altın, gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın Piyasasında Güncel Durum ve Beklentiler

Altın Piyasasında Heyecanlı Bekleyiş

Bugün altın fiyatlarındaki değişimler ve gelecek beklentileri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle çeyrek altın, gram altın ve cumhuriyet altını fiyatlarındaki güncel durum merak konusu. İşte altın piyasasında yaşananlar ve güncel fiyatlar...

Altın Fiyatlarında Değişimler: Çeyrek Altın ve Gram Altın

Çeyrek altın ve gram altın fiyatları, güne yükselişle başlayarak dikkat çekiyor. Gram altın 2 bin 430 lira seviyesinde işlem görüyor. Dün yaşanan ons fiyatındaki yükselişe paralel olarak gram altın fiyatları artış kaydediyor. Önceki kapanışın üzerinde seyreden gram altın, yatırımcıların yakından takip ettiği bir konumda bulunuyor.

Yatırımcıların Odak Noktası: ABD'de Açıklanacak TÜFE Verileri

Yatırımcıların merakla beklediği konulardan biri de ABD'de açıklanacak Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verileri. Analistler, TÜFE'nin mart ayında aylık yüzde 0,3 ve yıllık yüzde 3,4 artış göstermesinin beklendiğini belirtiyor. Özellikle tüketici beklentileri ve enflasyon endeksi, altın fiyatlarını etkileyen önemli faktörler arasında yer alıyor.

Teknik Analiz ve Destek-Direnç Seviyeleri

Yurt içinde veri gündeminin sakin olduğu bu dönemde, teknik açıdan altının ons fiyatında belirli seviyeler önem kazanıyor. Direnç noktaları olarak 2 bin 350 ve 2 bin 380 dolar seviyeleri izlenirken, destek konumunda ise 2 bin 330 ve 2 bin 300 dolar seviyeleri dikkat çekiyor.

Sonuç: Altın Piyasasında Dolar ve Euro Fiyatları

Dolar ve euro da diğer önemli döviz kurları arasında yer alıyor. Serbest piyasada doların alış fiyatı 32,2210 lira, euro ise 34,9940 lira seviyesinden işlem görüyor. Yatırımcılar, altın ve döviz piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ederek stratejilerini belirliyorlar.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.