Boztoprak Ali Yorulmaz Ortaokulu'nda Yıl Sonu Resim Sergisi

Boztoprak Ali Yorulmaz Ortaokulu'nda Yıl Sonu Resim Sergisi
Ağrı merkeze bağlı Boztoprak Ali Yorulmaz Ortaokulu, yıl sonu faaliyetleri kapsamında düzenlenen resim sergisi ile sanatseverleri bir araya getirdi.

Ağrı merkeze bağlı Boztoprak Ali Yorulmaz Ortaokulu, yıl sonu faaliyetleri kapsamında düzenlenen resim sergisi ile sanatseverleri bir araya getirdi. Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Feyza Arslan’ın önderliğinde hazırlanan sergi, öğrencilerin yıl boyunca emek vererek oluşturduğu eserleri ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Serginin açılışına Ağrı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, Şube Müdürleri Mehmet Zeki Kılıç ve Atilla Aslan ile çok sayıda okul müdürü katıldılar.

Serginin açılışı öncesi davetlilere hitap eden okul müdürü Gökhan Güllü, öğrencilerin sanatsal becerilerinin sergilenmesi ve desteklenmesinin önemine vurgu yaptı. Müdür Güllü, "Öğrencilerimizin yıl boyunca büyük bir özveri ile çalışarak hazırladıkları eserleri görmek bizler için büyük bir gurur kaynağı. Sanat, öğrencilerimizin yaratıcılığını ve düşünce dünyasını geliştirmede önemli bir rol oynuyor" dedi.

ser.jpeg

Öğrencilerin Yetenekleri Göz Kamaştırdı

Görsel Sanatlar Öğretmeni Feyza Arslan, serginin amacının öğrencilerin sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onları teşvik etmek olduğunu belirtti. Arslan, "Öğrencilerimiz yıl boyunca büyük bir gayretle çalışarak çok güzel eserler ortaya koydular. Bu sergi, onların emeklerinin bir sonucudur. Sanata olan ilgilerini ve yeteneklerini sergilemekten büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

ser1.jpeg

Sergi Büyük İlgi Gördü

Boztoprak Ali Yorulmaz Ortaokulu’nda düzenlenen resim sergisi, veliler, öğrenciler ve sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Sergiyi gezen ziyaretçiler, öğrencilerin eserlerini hayranlıkla inceledi ve fotoğraflar çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

ser2.jpeg

ser3.jpeg

ser5.jpeg

ser6.jpeg

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.