• Haberler
  • Bitlis
  • Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Engelliler Haftası Kapsamında Ziyaret Edildi

Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Engelliler Haftası Kapsamında Ziyaret Edildi

Bitlis Valiliği, önemli bir ziyaretin konuğu oldu. Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürü olarak görev yapan ve Bitlis İl Müdürlüğü görevine atanan Suat Coşar, Bitlis Valisi Ahmet Karakaya'yı makamında ziyaret etti.

Bitlis Valiliği, önemli bir ziyaretin konuğu oldu. Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürü olarak görev yapan ve Bitlis İl Müdürlüğü görevine atanan Suat Coşar, Bitlis Valisi Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret, Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirildi.

Memur-Sen Bitlis İl Başkanı Tahir Yoldaş ve Memur-Sen Engelliler Komisyon Başkanı Mehmet Çolakoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette, Jandarma Astsubay Üçvş. Umut Tokuş ve eşi Tuğba Tokuş da yer aldı. Ziyaret sırasında, engellilerin toplumda daha görünür ve etkin bir şekilde yer alabilmesi için yapılması gerekenler üzerine de sohbetler yapıldı.

Vali Ahmet Karakaya, ziyaretçilere nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, Engelliler Haftası’nın önemine vurgu yaptı ve engellilerin toplumsal hayatta hak ettikleri yeri alabilmesi için her zaman destek vereceklerini belirtti.

BİTLİS VALİLİĞİ BASIN SERVİSİ

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme