• Haberler
  • Bitlis
  • Bitlis'ten Ankara'ya Umut Yolculuğu: İki Günlük Bebek Ambulans Uçakla Sevk Edildi

Bitlis'ten Ankara'ya Umut Yolculuğu: İki Günlük Bebek Ambulans Uçakla Sevk Edildi

Bitlis'te dünyaya gelen iki günlük bebek, doğuma bağlı ciddi bir dolaşım problemi nedeniyle acil olarak ambulans uçakla Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Bitlis’te dünyaya gelen henüz iki günlük bir bebek, doğuma bağlı gelişen ciddi bir dolaşım problemi nedeniyle acil tedavi altına alındı. Zamanın hayati önem taşıdığı vakada, sağlık sistemi hızlı ve koordineli bir şekilde harekete geçti.

Bitlis’ten havalanan ambulans uçakla gerçekleştirilen sevk sayesinde minik bebek, güvenli bir yolculuğun ardından Ankara Etlik Şehir Hastanesi’ne ulaştırıldı. Uzman ekiplerin eşliğinde yapılan bu sevk, sadece bir nakil değil, bir yaşam mücadelesi olarak kayıtlara geçti.

Devletin tüm imkânlarının seferber edildiği süreçte, sağlık çalışanlarının özverili çalışmaları bebeğin umudu oldu. Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sevk sürecine katkı sunan tüm sağlık personeline teşekkür edilirken, minik bebeğe acil şifalar temenni edildi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme