• Haberler
  • Bitlis
  • Bitlis'te Hastalara Moral Ziyareti Toplumsal Dayanışma Öne Çıktı

Bitlis'te Hastalara Moral Ziyareti Toplumsal Dayanışma Öne Çıktı

Bitlis Belediye Başkanı, milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile birlikte Bitlis Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Bitlis Belediye Başkanı, milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile birlikte Bitlis Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Ziyarette hastalara geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Hastane Ziyareti ve Duygusal Anlar

Bitlis Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen bu ziyaret, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan ve milletvekili, hastaların moral bulmalarını sağlamak amacıyla ziyaretlerine özen gösterdi. Hastanede tedavi gören birçok vatandaşla bir araya gelinerek, onların sağlık durumları hakkında bilgiler alındı. Ziyaret sırasında konuşan Başkan, sağlık çalışanlarının özverili çalışmaları için de teşekkür etti. Bitlis halkının sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması adına belediyenin üzerine düşeni yapacağına dair söz verildi. Bu tür ziyaretlerin hastalar üzerinde olumlu bir etkisi olduğu sıklıkla dile getiriliyor. Aynı zamanda, başkan ve vekil ziyaretleriyle hastaların kendilerini yalnız hissetmemeleri amaçlanıyor.

Bitlis'te Hastalara Moral Ziyareti Toplumsal Dayanışma Öne Çıktı

Mesaj ve İyi Dilekler

Ziyaretin ardından, Başkan hastalara yönelik iyi dileklerini ileterek, "Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin" ifadesini kullandı. Bu söz, birçok hastanın moral bulmasına vesile oldu. Duygusal anların yaşandığı bu ziyaret, hastaların atlatması gereken zorlu süreçte yanlarında olduklarını hissetmeleri açısından önemli bir destek sağladı. Ziyaretten memnun kalan hastalar, devletin ve yerel yönetimlerin sağlık alanında gösterdiği hassasiyeti takdir ettiklerini belirtti. Ayrıca, bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiği vurgulandı. Toplumsal bütünlüğü ve dayanışmayı pekiştiren bu tür ziyaretlerin, yalnızca hastalar için değil, toplumun tüm kesimi için büyük bir öneme sahip olduğu ifade edildi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme