- Haberler
- Bitlis
- Bitlis'te Aile Haftası Kapsamında Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Programı Düzenlendi
Bitlis'te Aile Haftası Kapsamında Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Programı Düzenlendi
Bitlis Valiliği, 15-21 Mayıs Aile Haftası dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Programına ev sahipliği yaptı.
Bitlis Valiliği, 15-21 Mayıs Aile Haftası dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Programı”na ev sahipliği yaptı. Programa, Bitlis Valisi Ahmet Karakaya'nın yanı sıra Bitlis Belediye Başkan Vekili Hasan Oruk, Vali Yardımcısı Kübra Sivaslıoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ahmet Demirel, İl Emniyet Müdürü Vekili İsmail Ayhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vefa Akdoğan, kurum müdürleri ve genç çiftler katıldı.
Vali Ahmet Karakaya, programda yaptığı konuşmada gençlere seslenerek, “Bugün burada, hayatlarının en güzel ve özel yolculuğuna çıkan gençlerimizle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Sevgili gençler, bir yuva kurmak, bir ömür boyu sürecek bir yolculuğa çıkmak büyük bir heyecan olduğu kadar büyük bir sorumluluktur. Bu yolculukta sevgi kadar sabır, anlayış kadar fedakârlık da gereklidir,” dedi.
Program, genç çiftlerin evlilik sürecinde ihtiyaç duydukları maddi ve manevi desteklerin sağlanmasını amaçlıyor. Bu kapsamda, sağlıklı ve güçlü aile yapılarının teşvik edilmesi hedefleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlik, gençlerin yeni bir başlangıç yaparken yanlarında olduğunu hissettirmeyi ve aile kurumunun önemini vurgulamayı amaçlıyor.
BİTLİS VALİLİĞİ BASIN SERVİSİ
Bakmadan Geçme





